Vpogledi

Rastoče igralniško poslovanje z razvojem popolne rešitve za spletne igralnice z belo oznako/področje: igre na srečo

petek, 26 avgust 2022
Rastoče igralniško poslovanje z razvojem popolne rešitve za spletne igralnice z belo oznako/področje: igre na srečo 1. Rastoče igralniško poslovanje z razvojem popolne rešitve za spletne igralnice z belo oznako/področje: igre na srečo
2. Tehnična in poslovna rešitev za iGaming
3. Tehnologija, uporabniški vmesniki in uporabniška izkušnja, postopki, standardi, izzivi glede skladnosti
4. Celoten tehnični razvoj izdelka

Če nekdo vodi igralniški posel, lahko organsko raste tudi s ponudbo igralnic z belo oznako (angl. White Label - bela oznaka oz. angl. White Label je tehnična in poslovna rešitev za spletno igralništvo iGaming, sestavljena iz programske opreme iGaming, iger, podpore igralcem, plačilnega sistema, sistema bonusov in sistema podlicenc).

Naš naročnik si je prizadeval zagotoviti najnaprednejšo in tehnično vrhunsko rešitev za pridobitev bele oznake, pri čemer je iskal zanesljivega partnerja, ki bi bil sposoben samostojno izboljšati, vzdrževati in preoblikovati njihov obstoječi izdelek v razvoju. Njihov glavni cilj je bil izboljšati kakovost vseh produktov (del večjega samostojnega white label izdelka), vendar so se soočili s številnimi izzivi: tehnološkimi postopki, standardi, skladnostjo ter z uporabniškim vmesnikom in uporabniško izkušnjo.

Ineor je prevzel celoten tehnološki razvoj in vzdrževanje produktov, začel uspešno reševati tehnične težave in zagotavljal neprekinjeno podporo vse dni v tednu. Istočasno je Ineor zagotovil prenovo platforme, da bi zagotovil, da bo izdelek primeren za prihodnost, izboljšal grafični uporabniški vmesnik in uvedel manjkajoče module in funkcionalnosti ter popolnoma preoblikoval celotno rešitev. Ineor je uspešno digitalno preoblikoval izdelek, ki je naši stranki zagotovil platformo z belimi oznakami, ki je opremljeno za prihodnost.

Stranka je dosegla izjemno rast prihodkov, hkrati pa pridobila moč odločanja za vstop na nove, zahtevne trge ter moč utejvanja tržne pozicije na obstoječih trgih. Z zgodnjim in vodilnim tehnološkim razvojem je bila blagovna znamka naše stranke prepoznana kot vodilna na svetovnem trgu. Vse igralnice z belo oznako so vedno ostale zakonsko skladne ter so sledile številnim pravnim in regulativnim zahtevam za spletne igralnice. Nekatere igralnice z belo oznako so uspešno tranformirale blagovno znamko v družabne igralnice. Zaradi zanesljivega razvojnega sodelovanja podjetja Ineor so se prihodki igralnic z belo oznako močno povečali (včasih za večkratnik).

Naši vpogledi