Vpogledi

Popolna spletna/klasična platforma za upravljanje igralnic v oblaku/področje: igre na srečo

četrtek, 25 avgust 2022
Popolna spletna/klasična platforma za upravljanje igralnic v oblaku/področje: igre na srečo
  • Celoten življenjski cikel razvoja izdelka
  • Centralna platforma v oblaku
  • Prva operativna platforma za upravljanje igralnic v oblaku na trgu


Priznani evropski ponudnik loterije in iger na srečo se je soočal s številnimi hudimi težavami v panogi (rastoč portfelj izdelkov, privabljanje novih in ohranjanje obstoječih igralcev, izboljšanje portfelja iger, zagotavljanje rasti, uvedba novih prodajnih kanalov, uvedba tehnologij, ki odkrivajo goljufije, sočasno s porastom spletnega poslovanja, personalizacijo izdelkov za svoje stranke in hkrati dokazljivo najvišjo skladnost z zakonskimi zahtevami), medtem ko so imeli v teku obsežen cikel razvoja izdelkov in s pomočjo tehnologije prilagajali svoj nadzor nad poslovanjem.

Stranka nas je prosila za pomoč pri reševanju specifičnih, a zapletenih vprašanj – upravljanje življenjskega cikla razvoja produktov, upravljanje razvoja novih tehnoloških modulov in igralnih rešitev v kompleksno platformo za upravljanje igralnic, upravljanje mešanice preglednosti obeh igralnih kanalov (klasičnega in spletnega), ter izboljšanje pregleda in upravljanja.

Ineor je ponudil širok nabor analitičnih in integracijskih storitev, svetovanje o podatkih, arhitekturi aplikacij in sistemov, ter razvojnem delovanju. S pridružitvijo veliki, vsestranski ekipi neodvisnih podjetij, ki so razvijali želene module ali integrirali svoje igralne rešitve v kompleksno platformo za upravljanje igralnic v oblaku, je Ineor razvil manjkajoče module in rešitve ali funkcionalnosti, predlagal izboljšano arhitekturo in izvedel dele konsolidacije arhitekture. Stranka je cenila predvsem naše zagotavljanje kakovosti med celotnim razvojem in izvedbo projekta ter našo sposobnost razvoja operacij in lastnih podpornih storitev. Ineor je izvajal tudi razvojne operacije, podporo, preizkušanje in nadgradnje izdelkov ter tehnične izboljšave različnih obstoječih rešitev z nadgradnjo njihove arhitekturne zasnove.

Uspelo nam je konsolidirati vse klasične in spletne izdelke v novo rešitev sistema upravljanja platforme (back office) in ustvariti osrednjo rešitev, ki temelji na storitvah. Platforma je bila prva operativna platforma za upravljanje igralnic v oblaku na trgu. Izdelki, ki izhajajo iz te platforme, lahko delujejo v katerem koli oblaku. Ineor je dokazal svoje bogate izkušnje pri razvoju rešitev za stave (resnične, virtualne in e-športne), igre na srečo (igre in igralni avtomati), instant igre in loterije.

Naši vpogledi