Igralništvo

Ineor ni samo ime za igre na srečo – digitalno preoblikujemo svet spletnih in klasičnih iger na srečo. Izkušnje imamo na vseh področjih: od celovitih rešitev za nove spletne izdelke do rešitev za upravljanje podjetij na kraju samem in spletnih iger na srečo.

Uspešno smo razvili, uvedli in podprli različne igralniške rešitve, od posameznih storitev do celovitih rešitev, ki delujejo po načelu programske opreme kot storitve. So vodilne na trgu in delujejo na različnih platformah, ki smo jih razvili v podjetju Ineor, ter na več kanalih (splet, tablični računalnik, mobilni telefon), izvajajo pa se na napravi ali/in v oblakih, ki smo jih vzpostavili v podjetju Ineor.

Naše znanje s področja igralništva, vaši končni izdelki, ki jih odlikujejo:

Izjemna kakovost in kontinuirane storitve razvoja programske opreme, osredotočene na stranke.

Dolgoročno sodelovanje in strateško partnerstvo s številnimi vodilnimi podjetji v svetu igralništva.

Hitre in zanesljive rešitve za vsak izziv.

90%

Kar 90% naših strank je stalnih, ki nas tudi radi priporočijo.

Ineor je ponudil širok nabor analitičnih in integracijskih storitev, svetovanje o podatkih, arhitekturi aplikacij in sistemov ter razvoj rešitev. S pridružitvijo veliki, vsestranski ekipi neodvisnih podjetij, ki so razvijala želene module ali integrirala svoje igralniške rešitve v kompleksno platformo za upravljanje igralnic v oblaku, je Ineor razvil manjkajoče module in rešitve ali funkcionalnosti, predlagal izboljšano arhitekturo in izvedel dele arhitekturne konsolidacije projektov. Stranka je cenila predvsem naše zagotavljanje kakovosti med celotnim razvojem in izvedbo projekta ter našo sposobnost razvoja operacij in lastnih podpornih storitev. Ineor je izvajal tudi razvojne operacije, podporo, preizkušanje in nadgradnje izdelkov ter tehnične izboljšave različnih že obstoječih rešitev z nadgradnjo njihove arhitekturne zasnove.

Preberite več

Certifikacija

Od januarja 2021 so nekatere naše prebojne rešitve 100-odstotno certificirane s strani Združenja za standarde o igrah na srečo GSA, saj so prestale vse njihove stroge preizkuse standardov na področju igralništva G2S.

Zavezani smo zakonodaji in standardom ter smo vodilni v svetu na področju informacijske varnosti in obvladovanja tveganj:

ISO 900
ISO/IEC 27001
COSO
metodologija,
PMI, ISO 31000
GLEDE VAŠE PRIHODNOSTI NE IGRAMO NA SREČO.
IZ NJE NAREDIMO ZABAVNO IGRO.