Vplivajte na prihodnost podjetja Ineor, njegovih strank in tehnoloških trendov po vsem svetu.

PREDNOSTI DELA


V PODJETJU INER

Izjemna tehnologija, inovativnost in strast

Smo vodilni na svetu, zato so naše stranke prvaki na svojem področju. Premikamo meje mogočega, presegamo najvišje industrijske standarde in ustvarjamo nove trende. Postanite del trajne pozitivne spremembe v svetu.

Vrhunska znanja

Priložnost za delo z vrhunskimi strokovnjaki in priznanimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področjih igralništva, umetne inteligence, nove mobilnosti, upravljanja z energijo, telekomunikacij, zdravstva in drugih industrij.

Karierni razvoj

Z včlanitvijo v našo akademijo talentov Ineor Talent Academy se boste prijavili na edini program v regiji, ki omogoča izobraževanje na univerzitetni ravni s posebnim poudarkom na praktičnih znanjih. Od vrhunskih strokovnjakov se boste učili o najnovejših tehnologijah, pridobili boste certifikate na najvišji ravni ter se udeleževali dogodkov in konferenc po vsem svetu. Stroške programa bomo v celoti pokrili mi ter ga prilagodili vašim ambicijam in željam, tako da boste lahko v svoji karieri segli čim višje.

Postanite strokovnjak

S samo enim opravljenim semestrom boste postali eden od 0,5 % vrhunskih strokovnjakov v Sloveniji.

Postanite profesionalec

Z dvema opravljenima semestroma boste v skupini 1 % najboljših strokovnjakov v regiji.

Nagrade za dosežke ekipe in podjetja

Redne in posebne nagrade, izjemni dogodki za krepitev ekipe, udeležba na priljubljenih dogodkih po vsem svetu in sijajne karierne priložnosti – uspeh podjetja je uspeh naših zaposlenih.

Celovita skrb za zaposlene

Naši programi za zdravo življenje (vključno z zdravo prehrano ter telesno in duševno vadbo) podpirajo dolgoročno dobro počutje naših zaposlenih.

Najboljše delovno okolje

Udobje dela od doma ali v prenovljenih, dobro opremljenih pisarnah na dveh lokacijah (Ljubljana in Maribor) s prilagodljivim delovnim časom.

Poskrbimo za vaše skrbi

Svoje skrbi lahko vedno prinesete v službo. Tudi tiste, za katere si niste nikoli mislili, da jih lahko.

Vodilni na svetu

Ineor je vodilno mednarodno podjetje za razvoj programske opreme, ki zagotavlja globalne, popolne in napredne izdelke in storitve, kot so:

E-uprava

Finančni programi (vključno z obvladovanjem tveganja)

Spletne in klasične igralniške platforme

Poslovna umetna inteligenca v pomoč odločanju

Nova mobilnost

Energetsko upravljanje

Telekomunikacijske storitve

Zdravstvo

Programska oprema za industrijo itn.

Več o nas

POMAGAJTE NAM PSTATI


ŠE BOLJŠI!

Za okrepitev naših digitalnih ekip iščemo vrhunske, zagnane posameznike z vsemi stopnjami poklicnih izkušenj. Ne zgolj leta izkušenj in zaključeni projekti, ključne lastnosti, ki jih iščemo, so strast do zagotavljanja visokokakovostnega dela, prizadevanje za nenehne izboljšave in navdušenje nad vsem, kar je povezano s tehnologijo.

Stopite v stik z nami

Pričakujemo, da bodo naši zaposleni na najvišjih položajih dodajali vrednost in prispevali k napredku sodelavcev, podjetja in njegove kulture. Na nižjih položajih in pri študentskem delu vas lahko vodimo in učimo, da boste pridobili izkušnje, ki jih potrebujete, in vam nudili priložnosti, ki si jih zaslužite.

Niste našli popolnega delovnega mesta zase?

Kljub temu bi lahko uporabili vaše talente. Izpolnite obrazec in nam povejte, kako.

Dodajte datoteko (pdf, doc, docx, zip). Za dodajanje več datotek uporabite zip. Največja velikost 10 MB.

S klikom gumba »Pošljite prijavo« boste svojo prijavo za delo oddali podjetju Ineor d.o.o. in se strinjate, da vas bomo o uspešnosti vaše prijave obveščali po elektronski pošti.

Spoznajte nas

Pri podjetju Ineor lahko delate v udobju svojega doma ali v prenovljenih, dobro opremljenih pisarnah na dveh lokacijah (Ljubljana in Maribor) s prilagodljivim delovnim časom. Obvezna prisotnost je na dnevnih sestankih ekip in naših izjemnih teambuildingih. Ker smo prijazni do hišnih ljubljenčkov, lahko v pisarno pripeljete tudi svojega pasjega sodelavca!

Delamo v skupinah glede na stranko ali interni projekt, običajno v ekipi 3–5 ljudi in enega naših neverjetnih projektnih vodij. Izbrali boste lahko projekt, pri katerem bi radi delali, ter nato s pridobivanjem novih veščin in znanj prevzeli naslednji projekt. Pri nas ni mogoče, da bi vaše znanje, sposobnosti ali kariera obstala na mrtvi točki. In pri nas ni programerjev, ki bi se ukvarjali zgolj s kodo!

Glede na vaš tehnološki paket boste skupaj z vašim tehničnim vodjo tudi del skupine BE, FE, QA, DevOps, Unity itn. Ta podpora vam s tedenskimi sestanki in dnevnimi klepeti omogoča, da ostanete na vrhu svojih veščin, delite in pridobivate novo znanje in trike ter dobite pomoč ko odpravljate nadležne napake v kodi.

Naši tehnični vodje so neustrašni odločevalci glede programskih jezikov, ogrodij in drugih orodij. Zagotavljajo, da obvladujemo vse najnovejše tehnologije, so mentorji mlajšim sodelavcem in novincem ter pomagajo pri tehničnih zadevah, vključno s pregledom kode in oblikovanja.

Naš vodja ekipe je nekakšen most med vodstvom (direktor, projektni vodja, stranka) in razvojno ekipo ter obratno. Vodja ekipe skrbi, da ostanemo povezani in odprto komuniciramo o vseh stvareh ter nam pomaga doseči naše cilje.

Prijava – vabilo na spletni predstavitveni klic (en dan) – predstavitveni klic z vodjo zaposlovanja in kadrovskim koordinatorjem, med katerim se pogovorimo, povemo več o našem podjetju ter odkrijemo vaše cilje in pričakovanja – izbirna naloga za oceno vašega znanja (za dokončanje boste potrebovali 3–8 ur) – evalvacija naloge in povratne informacije (dva dni) – tehnični sestanek v živo z vodjo zaposlovanja in tehničnim vodjo, na katerem se pogovorimo o rešeni nalogi in našem predlogu za vaše novo delovno mesto – priprava ponudbe za delo, ki jo bomo poslali na vaš e-poštni naslov, da jo boste lahko pregledali (tri dni) – zadnji sestanek v živo z vodjo kadrovanja za pregled ponudbe za delo in podpis pogodbe.

Povprečni čas postopka zaposlovanja: 20 dni.

Programski jeziki: Java, C#, C++, JavaScript, TypeScript, Dart, HTML, SASS, CSS, Phyton, GoLang

Gradbena in izvajalna okolja: Microsoft .NET Core in .NET Framework, Microsoft ASP. NET CORE in ASP.NET, Spring in Spring Boot, Node.js, Unity

Spletna ogrodja: React, Angular.js in Angular, Vue.js

Mobilna ogrodja: Flutter, Android native, Unity

Komunikacijski tokovi: RESTFull API-s, Apache Kafka, ActiveMQ, Amazon SQS, SignalR

Platforme DevOps: GitLab, GitHub, Azure DevOps, Atlassian (Jira, Confluence)

Platforme v oblaku: Google Cloud, Azure, AWS, MindSphere, Mendix, SAP Hana, Firebase

Podatkovne zbirke: MS SQL, PostgreSQL, Apache Cassandra, MongoDB, MariaDB, Firebase, Firestore, ElasticSearch, MS Entity Framework

Orodja za preizkušanje: JUnit/NUnit, Protractor, Karma, TestRail, XRay

Virtualizacije: Docker, Kubernetes, OpenShift

Sistemi in protokoli za preverjanje pristnosti: Keycloak, Spring Security, Firebase Auth, OpenID, Connect, OAuth

Strojno učenje: TensorFlow, Python Keras, Firebase ML

Oblikovalski sistemi: OpenUI5, SAP Fiori, Material Design, Bootstrap, Swagger

1. mesec: program za novince

Glavni cilj našega programa za novince je olajšati vaš prehod v novo okolje, vam pomagati, da se seznanite z ljudmi, s katerimi boste delali, ter razumeti našo kulturo in način dela.

  • Pred vašim prihodom bomo uredili vso potrebno dokumentacijo, naročili računalniško in drugo opremo po vaši izbiri ter pripravili vašo pisalno mizo.
  • Prvi dan boste spoznali naše podjetje, strukturo, kulturo, vizijo, poslanstvo in vrednote. Nato se boste srečali s svojim buddy-jem, ki vam bo razkril vse neformalne informacije, ki jih je dobro vedeti, na primer, kje hranimo prigrizke, in vam pokazal, kako skuhati najboljšo kavo. Spoznali boste svoje nove člane ekipe, igrali namizni tenis in prebrali vse potrebne pravilnike.
  • Izbirno. V prvem tednu se boste srečali tudi s svojim mentorjem, s katerim se bosta pogovorila o vaši karierni poti. Ocenili boste svoje obstoječe znanje in z mentorjem sestavili načrt tečajev, certifikacij ter drugih dogodkov in konferenc, ki bi se jih želeli udeležiti.
  • S svojim projektnim vodjo se boste vključili v projekt z vso podporo in pomočjo, ki jo boste potrebovali.

V prvih 6 mesecih pri podjetju Ineor se boste učili in rasli na podlagi načrta, ki ste ga sestavili z mentorjem. Z mentorjem se boste redno srečevali, se pogovarjali o napredku in po potrebi prilagodili program. V tem času boste delali na projektih, pri katerih boste lahko svoje novo pridobljeno znanje uporabili v praksi. Po 6 mesecih se boste s svojim mentorjem in projektnim vodjo usedli in ponovno ocenili svoje znanje in veščine.

Seveda se vaša učna pot tu ne bo končala. Naša akademija Ineor Talent Academy je ustvarjena za tiste, ki cenijo znanje in so za vseživljenjsko učenje. Še naprej se boste učili od vrhunskih strokovnjakov o najnovejših tehnologijah, pridobivali certifikate na najvišji ravni ter se udeleževali dogodkov in konferenc po vsem svetu. Stroške programa bomo v celoti pokrili mi ter ga prilagodili vašim ciljem in željam, tako da boste lahko v svoji karieri segli čim višje.