Zakaj smo?

INEOR izvira iz latinskih besed “INEO”«, ki pomeni nov začetek, in “Neos”, ki pomeni nekaj novega in inovativnega.

Ljudje vedno iščejo nove začetke. Nič drugače ni, ko pomislimo na tehnologijo, ki nam pomaga rasti in najti več časa za tisto, kar nas osrečuje.


Nič drugače ni, ko gre za IT, ki spreminja načine dela in poklice prihodnosti.


Predani smo nenehnemu izboljševanju kompetenc prihodnosti, delovnih mest, ljudi in načina, kako tehnologija deluje za nas. Z močno predanostjo in jasno zastavljenimi cilji bomo še naprej dokazovali, da nove prebojne tehnologije obstajajo zato, da izboljšajo naša življenja.

Kdo smo?

INEORIZEM : /ineorizm/ samostalnik:

zavezanost tehnologiji, inovacijam in vsaki posamezni stranki za zagotavljanje tehnološko podkovane rešitve, ki bo rasla in izstopala ter se bo znala prilagoditi.

Ineor je mednarodno podjetje za razvoj programske opreme, ki ponuja globalne, celovite in napredne storitve razvoja programske opreme ter prebojne ključne inovativne digitalne rešitve za multinacionalna podjetja, običajno vodilna na svojem področju delovanja, kot so:

E-uprava

Finančni programi (vključno z obvladovanjem tveganja)

Spletne in klasične igralniške platforme

UI v pomoč poslovnemu odločanju

Nova mobilnost

Upravljanje energije

Telekomunikacijske storitve

Skrb za zdravje

Programska oprema za industrijo itn.

Tradicija

NI POMEMBNO,
KAKO VELIK SI,
POMEMBNO JE,
KAKO HITER SI.

Začeli smo tako kot mnoga svetovno znana podjetja: z vizijo in delom enega človeka, našega lastnika in direktorja Dejana Spasovskega, ki ni želel zgolj ustvarjati odličnih izdelkov in storitev za naše stranke, ampak tudi izdelke in storitve, ki bi pustili trajen pozitiven vpliv na družbo kot celoto.


Skozi svojo zgodovino smo spreminjali pisarne, platforme in rešitve, oblikovali široko ekipo inženirjev svetovnega kova ter spremenili in na novo odkrili naše poslovne in razvojne postopke, a ena stvar ostaja enaka od prvega dne: našim strankam ostajamo neomajno zavezani. Morda se prilagajamo, ko se spreminjajo naše stranke in njihove potrebe, vendar naša duša ostaja ista: izdelke in storitve vedno dostavimo pravočasno, v okviru proračuna in brez napak.

Naša vizija je jasna.

Biti najbolj prizadevno, inovativno in zaupanja vredno podjetje za programske rešitve na svetu, brez kompromisov glede kakovosti in dizajna.

Naša predanost

Naše poslanstvo

IZDELKE IN STORITVE VEDNO
DOSTAVIMO PRAVOČASNO,

V OKVIRU PRORAČUNA IN BREZ NAPAK.

Smo povezana, proaktivna ekipa vrhunskih svetovnih strokovnjakov in timskih igralcev, ki nenehno odkrivajo, izmenjujejo in spoznavajo nove tehnologije. S prizadevanjem, da smo vedno dva koraka pred drugimi, presegamo in ustvarjamo najvišje industrijske standarde najvišje ravni, razumemo potrebe in izzive naših strank ter razvijamo rešitve po meri strank pravočasno in brez napak.

Naše vrednote

Vodenje

Naša prava vrednost izvira iz visoko usposobljene, predane in nenehno rastoče ekipe strokovnjakov za razvoj izdelkov in storitev za igralništvo. Delamo z najnovejšo tehnologijo, na najboljši opremi in s strastjo do vseživljenjskega učenja. Pri podjetju Ineor se učite od vrhunskih strokovnjakov, pridobite certifikate na najvišji ravni, se udeležujete dogodkov in konferenc po vsem svetu ter ustvarite kariero svojih sanj.

Oglejte si naše kariere

Izredno agilni

Smo povezana, proaktivna ekipa vrhunskih svetovnih strokovnjakov in timskih igralcev, ki nenehno odkrivamo, izmenjujemo izkušnje in spoznavamo nove tehnologije, s čimer skrbimo, da smo vedno dva koraka pred potrebami naših strank. Strast do inovacij nam omogoča, da premikamo meje možnega in dvignemo uporabo tehnologije v sodobnem svetu.

Osredotočeni na stranke

Stranke prepoznajo podjetje Ineor po inovativnih rešitvah ter odlični izvedbi v roku in brez napak. Ko se Ineor razvija, presega najvišje industrijske standarde in ustvarja nove trende. Ne glede na to ostaja bistvo podjetja Ineor vedno zakoreninjeno v potrebah in pričakovanjih naših strank.

Inoviramo za boljšo prihodnost za vse

Digitalno preoblikujemo svet ter prinašamo boljše življenje in boljše poslovne rezultate. V središču vseh naših rešitev so vedno ljudje in izzivi vsakdanjega življenja. Zato naše inovacije družbam omogočajo, da ocenijo tveganja, obvladajo svoje najpomembnejše izzive in ustvarijo trajnostno vrednost za prihodnje generacije.

Z veseljem vam bomo povedali našo zgodbo.
Vzpostavite stik z nami
Če smo zaslužili vaše zaupanje, smo pripravljeni na nadaljnje pogovore.
Vzpostavite stik z nami

Naša ekipa

Ni pomembno, kdo je vodilni,
pomembno je, kako igramo.