Zakaj smo?

INEOR izvira iz latinskih besed “INEO”«, ki pomeni nov začetek, in “Neos”, ki pomeni nekaj novega in inovativnega.

Ljudje vedno iščemo nove začetke. Nič drugače ni, ko pomislimo na tehnologijo, ki nam pomaga rasti in najti več časa za tisto, kar nas osrečuje.


To še posebej velja za nove IT tehnologije, ki spreminjajo načine dela in poklice prihodnosti.


Predani smo nenehnemu izboljševanju kompetenc prihodnosti, delovnih mest, ljudi in načina, kako tehnologija deluje za nas. S popolno predanostjo in jasno zastavljenimi cilji bomo še naprej dokazovali, da nove prebojne tehnologije obstajajo zato, da izboljšajo naša življenja.

Kdo smo?

INEORIZEM : /ineorizm/ samostalnik:

zavezanost tehnologiji, inovacijam in vsaki posamezni stranki za zagotavljanje tehnološko podkovanega poslovanja, ki bo raslo in izstopalo ter se bo znalo prilagoditi.

Ineor je mednarodno podjetje za razvoj programske opreme, ki ponuja globalne, celovite in napredne storitve razvoja programske opreme ter prebojne ključne inovativne digitalne rešitve za multinacionalna podjetja, običajno vodilna na svojem področju delovanja, kot so:

E-uprava

Finančni programi (vključno z obvladovanjem tveganja)

Spletne in klasične igralniške platforme

Poslovna umetna inteligenca v pomoč odločanju

Nova mobilnost

Energetsko upravljanje

Telekomunikacijske storitve

Zdravstvo

Programska oprema za industrijo itn.

Tradicija

NI POMEMBNO,
KAKO VELIK SI,
POMEMBNO JE,
KAKO HITER SI.

Začeli smo tako kot mnoga svetovno znana podjetja: z vizijo in delom enega človeka, našega lastnika in direktorja Dejana Spasovskega, ki ni želel zgolj ustvarjati odličnih izdelkov in storitev za naše stranke, ampak tudi izdelke in storitve, ki bi pustili trajen pozitiven vpliv na družbo kot celoto.


Skozi svojo zgodovino smo spreminjali pisarne, platforme in rešitve, oblikovali široko ekipo inženirjev svetovnega kova ter spremenili in na novo odkrili naše poslovne in razvojne postopke, a ena stvar ostaja enaka od prvega dne: našim strankam ostajamo neomajno zavezani. Seveda se prilagajamo, ko se spreminjajo naše stranke in njihove potrebe, vendar naše bistvo ostaja enako: rešitve vedno dostavimo pravočasno, v okviru proračuna in brez napak.

Naša vizija je jasna.

Biti najbolj agilno, inovativno in zaupanja vredno podjetje za programske rešitve na svetu, brez kompromisov glede kakovosti in dizajna.

Naša predanost

Naše poslanstvo

IZDELKE IN STORITVE VEDNO
DOSTAVIMO PRAVOČASNO,

V OKVIRU PRORAČUNA IN BREZ NAPAK.

Smo povezana, proaktivna ekipa vrhunskih strokovnjakov na svetovnem nivoju in timskih igralcev, ki nenehno odkrivamo, izmenjujemo in spoznavamo nove tehnologije. S prizadevanjem, da smo vedno dva koraka pred drugimi, presegamo in ustvarjamo najvišje industrijske standarde, razumemo potrebe in izzive naših strank ter razvijamo rešitve po meri strank pravočasno in brez napak.

Naše vrednote

Vodenje

Naša prava vrednost izvira iz visoko usposobljene, predane in nenehno rastoče ekipe strokovnjakov za razvoj izdelkov in storitev za igralništvo. Delamo z najnovejšo tehnologijo, na najboljši opremi in s strastjo do vseživljenjskega učenja. Pri podjetju Ineor se učite od vrhunskih strokovnjakov, pridobite certifikate na najvišji ravni, se udeležujete dogodkov in konferenc po vsem svetu ter ustvarite kariero svojih sanj.

Oglejte si naše kariere

Izredno agilni

Smo povezana, proaktivna ekipa vrhunskih strokovnjakov in timskih igralcev, ki nenehno odkrivamo nove koncepte, izmenjujemo izkušnje in obvladujemo nove tehnologije, s čimer skrbimo, da smo vedno dva koraka pred potrebami naših strank. Strast do inovacij nam omogoča, da premikamo meje možnega in dvignemo uporabo tehnologije v sodobnem svetu.

Osredotočeni na stranke

Stranke prepoznajo podjetje Ineor po inovativnih rešitvah ter odlični izvedbi v roku in brez napak. Ineor se nenehno razvija, presega najvišje industrijske standarde in ustvarja nove trende. Ne glede na to ostaja naš fokus na potrebah in pričakovanjih naših strank.

Inoviramo za boljšo prihodnost za vse

Digitalno preoblikujemo stranke in svet ter prinašamo boljše življenje in boljše poslovne rezultate. V središču vseh naših rešitev so vedno ljudje in izzivi vsakdanjega življenja. Zato naše inovacije družbam omogočajo, da ocenijo tveganja, obvladajo svoje najpomembnejše izzive in ustvarijo trajnostno vrednost za prihodnje generacije.

Z veseljem vam bomo povedali našo zgodbo.
Stopite v stik z nami
Če smo si zaslužili vaše zaupanje, smo pripravljeni na nadaljnje pogovore.
Stopite v stik z nami

Naša ekipa

Ni pomembno, kdo je vodilni,
pomembno je, kako igramo.