Poslovna umetna inteligenca v pomoč odločanju

Bodite AI pametni z Ineorjem

Uvedba najsodobnejših tehnologij umetne inteligence je vznemirljiva naloga z neverjetnimi priložnostmi za širitev, inovacije in vpliv na vaše podjetje. Z dostopom do ogromnih količin podatkov skupaj z omogočanjem napredka algoritmov in strojne opreme prenašamo umetno inteligenco z raziskovalnega in akademskega področja v podjetja.

Če si prizadevate izboljšati svoje obstoječe postopke, povečati dodano vrednost, izboljšati poslovni izid in ustvariti več dobička, bodo edinstvene in prilagojene najsodobnejše rešitve služile vašim prizadevanjem, da postanete najhitrejši v prihodnosti.

Ineor ima obsežne izkušnje in spremlja uvajanje prelomnih tehnologij prihodnosti. Toda tako kot je vsak posel edinstven, so edinstveni tudi izzivi in rešitve. Kar najbolje se trudimo, da smo zanesljivi svetovalec, pravočasni ponudnik programske opreme in dolgoročni partner.

TEHNOLOGIJE PRIHODNOSTI.
DANES. OB PRAVEM ČASU.
V OKVIRU PRORAČUNA. BREZ NAPAK.

Kaj ponujamo?

Svetovanje in analizo vaših podatkov, postopkov, izdelkov in potreb za iskanje najboljših rešitev na področju umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju.

Arhitekturo povezave med sistemi, IOT, podatkovnimi tokovi in zunanjimi podatki za podporo vašim postopkom umetne inteligence v podporo poslovnemu odločanju ter izboljšanje vaših zmogljivosti napovedovanja z umetno inteligenco.

Izdelavo in uvedbo rešitev poslovne umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju.

Vzpostavitev celotnega ekosistema poslovne umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju za podjetja.

Prenos znanja v vašo ekipo.

Vzpostavitev lastnega centra za umetno inteligenco.

Nadgradnjo obstoječih tehnologij/rešitev za umetno inteligenco v podporo poslovnemu odločanju.

Kaj lahko naša ekipa naredi za vas?

Naučimo vas delati s podatki in prepoznati njihovo uhajanje.

Opazujemo vaše celotno upravljanje s podatki ter zagotovimo rešitve za vaše specifične potrebe in izzive.

Podporo vseh vaših že obstoječih produktov in domen.

Prenesemo znanje na vašo ekipo.

Vzpostavimo vaše lastne neodvisne ekipe za umetno inteligenco ali vas dolgoročno podpremo.

Da boste dosegli cilj in postali neodvisni na področju umetne inteligence, vam bomo pomagali vzpostaviti lastni center za inovacije na področju umetne inteligence.

Razvijajte se pametno

Naš cilj ni samo, da vam zagotovimo rešitev s področja umetne inteligence in nato odidemo. Uspeh za nas je, da najprej analiziramo vaše težave na področju umetne inteligence (ali poiščemo poslovna področja, na katerih bi jo lahko prvič uporabili), da boste videli, kaj je mogoče narediti, nato pa bomo skupaj z vami:

vzpostavili vaše lastne neodvisne ekipe za poslovno umetno inteligenco in skupaj z vami razvili rešitve ali

za vas razvili in uvedli rešitve s področja umetne inteligence v podporo poslovnemu odločanju ter izobrazili vašo ekipo ne samo o njihovem notranjem delovanju, ampak tudi o tem, kako te rešitve vzdrževati in izboljševati (z našo pomočjo, če bo to potrebno).