MENDIX JE NAJHITREJŠI IN
NAJPREPROSTEJŠI NAČIN ZA IZDELAVO,
INTEGRACIJO IN RAZŠIRITEV APLIKACIJ.

Mendix je sodobna, napredna platforma, ki vam omogoča hitro in stroškovno učinkovito ustvarjanje aplikacij (SW rešitev s specifično funkcijo), ki izvajajo določene funkcije neposredno za končne uporabnike ali druge aplikacije. Z njegovo pomočjo boste pridobili zanesljiv vzvod za rast svojih poslovnih rezultatov.

Mendix postavlja novo paradigmo – ni treba, da so digitalne rešitve zapletene in drage. Pogosto večina poslovnih izzivov zahteva majhne in hitre rešitve (ki so še vedno integrirane s preostalimi sistemi) brez visokih stroškov. To je prihodnost: nizkokodne rešitve.

Stopite v stik z nami
IMATE VELIKO IZZIVOV IN
POTREBUJETE HITRE REŠITVE?

Razmislite o digitalni prihodnosti:
nizkokodne rešitve.

Posodobite, nadgradite in digitalizirajte v trenutku. Z nizkokodnimi rešitvami na platformi Siemens Mendix lahko začnete graditi mrežo majhnih, hitrih rešitev, ki so organizirane in integrirane v vaš digitalni ekosistem ter so na voljo vsem, ne samo nekaterim, brez potrebe, da bi se vedno znova lotevali velikih in dragih razvojnih postopkov. Kdor ima jasno zastavljen cilj glede rešitev prihodnosti in razume poslovni proces, ki ga je treba spremeniti, postane arhitekt nove rešitve. Je preprosto sodelovalen, preprost za uporabo, pameten in medsebojno povezan s katerim koli sistemom IT in aplikacijo ter na koncu razširi vaše zmogljivosti za izvajanje novih digitaliziranih postopkov ali novih poslovnih kanalov.


Prednosti

Ena sama platforma Mendix, preprosta za uporabo in uvedbo. S popolno preglednostjo razpoložljivih virov in razporeditve delovne sile.

Znatno izboljšan pregled dodelitev, podatkov in dokumentacije. Avtomatizirano poročanje o vseh transakcijah in dodelitvah za notranje in zunanje vire na ravni stroškovnega mesta, ko je potreben natančen pregled razvoja programske opreme.

Preprečevanje napak v razvoju, intuitivna gradnja postopkov in njihova avtomatizirana skladnost. Integrirana logika delovnega toka zagotavlja, da so mogoči samo veljavni podatki in prenosi, s čimer se odpravijo napake zaradi ročne obdelave.

Povezuje ideje, ljudi, strokovno znanje in IT. Optimalno izkoriščanje virov. Prilagodljiva in optimizirana razporeditev virov za večjo učinkovitost med proizvodnimi ekipami in oddelki skrajša čas razvoja in vam daje konkurenčno prednost pri uvedbi aplikacij za nove poslovne kanale ali modele.

Nizkokodna rešitev. Prilagodite in razširite svojo aplikacijo 10-krat hitreje s 70 % manj virov kot tradicionalni razvoj programske opreme.

Z našimi nizkokodnimi rešitvami, ki temeljijo na platformi Siemens Mendix, lahko:

Izdelate aplikacije 10-krat hitreje s 70% manj virov

Osvobodite vsebinske in domenske strokovnjake, medtem ko IT ostane pod nadzorom

Odklenete in razširite svoje podatke in sisteme ter jih končno uporabite za napovedovanje prihodnosti

Rešite ne samo težave z osebno zmogljivostjo, temveč tudi glavne sistemske izzive

Nudimo vam tudi:

Svetovanje

Usposabljanje

Razvoj po naročilu

SMO CERTIFICIRANI PARTNER MENDIX

S certificiranimi inženirji, ki so se sposobni in pripravljeni odzvati v kratkem času.

ZAKAJ PODJETJA
IZBEREJO MENDIX?

Obrnite lijak svojega IT projekta na glavo, namesto reševanja izzivov osnovnega sistema rešujte izzive novih poslovnih kanalov ali ustvarjanja novih poslovnih modelov.

Izkoristite potencial svojih zaposlenih za razvoj programske opreme.

Hitro in brez truda razvijajte rešitve z brezkompromisno arhitekturo.

Ustvarite privlačne izkušnje za zaposlene in stranke.

Preizkušena izvedba v katerem koli obsegu.