Vpogledi

Uspešno opravljena zunanja presoja skladnosti z ISO 9001 in ISO/IEC 27001

ponedeljek, 17 april 2023
Uspešno opravljena zunanja presoja skladnosti z ISO 9001 in ISO/IEC 27001

V mesecu aprilu je Ineor d.o.o. uspešno opravil zunanjo presojo sistema vodenja kakovosti in informacijske varnosti po zahtevah mednarodnih standardov ISO 9001:2015 in ISO/IEC 27001:2022  

  

Dolgoletno vzdrževanje standarda ISO 9001:2015 smo potrdili z izpolnjevanjem zahtev standarda sistema vodenja kakovosti, tako da smo se prepričali, da uspešno izvajamo svojo strategijo dolgoročnega in trajnostnega razvoja podjetja.  

  

Prav tako pa s ponosom razglašamo, da smo kot prvo in po dostopnih podatkih za zdaj edino podjetje v Sloveniji, uspešno pridobili certifikat po zahtevah najnovejše izdaje standarda informacijske varnosti ISO/IEC 27001:2022. Gre za nadgradnjo, ki celoviteje vključuje kontrole na področju upravljanja informacijske varnosti in zajema tudi najnovejše kontrole s tega področja kot osnovo za dobre prakse, ki jih organizacije nato nadgrajujemo po pričakovanjih deležnikov.  

  

Prehod na višjo raven informacijske varnosti je zahteval skladnost s strožjimi, še celovitejšimi in novejšimi ukrepi, podprtimi s kompleksnejšimi področnimi politikami, procesi in navodili, kar je terjalo tri mesece intenzivnega dela širše ekipe. Ponovno smo se odlično izkazali in dokazali, da dosegamo visoko, mednarodno ustrezno raven vodenja kakovosti in informacijske varnosti ter vodimo podjetje v pravo smer.   

  

»Veseli nas, da tudi presojevalci SIQ Ljubljana stalno prepoznavajo naše aktivnosti in prizadevanja za nenehno izboljševanje. Hvala vsem, ki s svojim delom prispevate k  skupnemu uspehu, in vsem sodelujočim, ki ste presojevalcem uspešno predstavili svoje področje« je izjavila Milka Paska, direktorica Ineor d.o.o.   


Naši vpogledi