POSLOVNI MDELI


NASLEDNJE GENERACIJE

Igralništvo

Ohranjati ljudi srečne je zapletena igra. Dokazali smo, da smo sposobni ponuditi najbolj inovativne in hitre rešitve, izpolniti vse zakonodajne zahteve in pomagati pri uvajanju novih prodornih izdelkov. Zanesljive in hitre rešitve ohranjajo naša največja partnerstva že več kot 10 let, ne glede na to, ali gre za nov spletni poslovni kanal ali upravljanje mešanice klasičnih in spletnih igralniških izdelkov.

Smo vodilni na področju spletnih in igralniških digitalnih rešitev ter prednostni partner največjih akterjev na tem področju. Naše strokovne ekipe so bile sestavni del uvedbe na trg več kot ducata mednarodno priznanih 10 najboljših blagovnih znamk spletnih iger na srečo najvišjega razreda. Izvedite več.

Mobilnost

Ponudniki storitev mobilnosti se soočajo z izzivom konkurenčnosti pri ponujanju uporabniku prijaznih rešitev, saj je prihodnost mobilnosti odvisna od tehnoloških trendov, nove storitve mobilnosti pa so vedno bolj deljene, povezane, dostopne in na voljo na zahtevo. Programske rešitve, ki jih podpirajo, morajo zagotoviti več precej zapletenih odgovorov.

Imamo vse izkušnje in znanje za vzpostavitev povezanih zalednih sistemov, uporabniških aplikacij z osupljivo zasnovo uporabniške izkušnje in integracijo s katerimi koli drugimi storitvami. Ni pomembno, ali je ključnega pomena hitro preoblikovanje vaših poslovnih modelov ali povezovanje s strankami na nov konkurenčen način, uvedba pametnih poslovnih orodij, ki pomagajo znižati emisije CO2 in ohranjajo zadovoljstvo stranke, ali pa preprosto uporaba delnih rešitev za nadgradnjo na samostojne plačilne rešitve ali hitro ustvarjanje novih digitalnih oken za vaše stranke. Nenehno dokazujemo, da razmišljamo vnaprej in da smo v kratkem času sposobni podpreti vaša prizadevanja.

Zdravstvo

Ljudje in njihove vsakdanje življenjske potrebe so vedno v središču naših rešitev. Razumemo, da se to področje spopada z velikim pritiskom, saj se prebivalstvo stara, diagnostične zmogljivosti morajo ostati dostopne, povečuje se povpraševanje po individualnih pristopih v zdravstvu, bolniki pa želijo biti čim hitreje obveščeni.

Ni nujno, da je pametna digitalizacija obsežna, saj že uporabljate veliko specifičnih programskih rešitev za različna področja dela, ki jih dnevno opravljate. Pomagali vam bomo analizirati vaše obstoječe rešitve, jih nadgradili z integracijo, nadomestili ali celo popolnoma digitalno nadgradili vašo organizacijo.

Kot so nam pokazale nedavne izkušnje v epidemiološki krizi, je na vrhu naše pozornosti spreminjanje osrednjih sistemov v vašo korist, skrajšanje administrativnega časa, razširitev vaših diagnostičnih zmožnosti in zagotavljanje novih kanalov z bolniki, ko je to potrebno.

Dali smo močno pobudo, da na področju pametnega zdravstva odgovorimo na pozive EU. Naša rešitev za uvedbo tehnologij prihodnosti na tem področju vključuje povezovanje pametnih naprav s človekom in samodejno diagnostiko, kar lahko izboljša odziv zdravstvenega osebja in vključi umetno inteligenco v preventivno oskrbo.

Naša prizadevanja glede novih in prihodnjih tehnologij vam lahko omogočijo, da počnete tisto, kar najbolje znate, se osredotočite na zdravstveno varstvo in bolnike ter prepustite zaledne sisteme nam.

Finančni sektor

Zagotovimo lahko popolno digitalizacijo celotnega segmenta finančne tehnologije, od ponudnikov plačil do malih in velikih bank. Z našimi rešitvami boste v celoti digitalizirani ter usmerjeni k rezultatom in strankam.

V zadnjem desetletju smo pridobili bogate izkušnje, saj smo številnim strankam pomagali pri avtomatizaciji in digitalizaciji internih delovnih postopkov, s čimer smo jim omogočili krajši odzivni čas in povečali njihovo zadovoljstvo. Ob nenehnih zakonodajnih spremembah, spremembah v tržnem gospodarstvu in pri vedenju potrošnikov mora biti vsaka organizacija, ki deluje na področju finančne tehnologije, sposobna ne samo analizirati, ampak tudi napovedati prihodnje trende in vnaprej pripraviti rešitve. Pomagamo vam, da vaše podjetje ostane odzivno in prizadevno z jasnim poslanstvom – naj bo vaš način opolnomočen za doseganje vaših strateških ciljev.

Tudi pri manjših, a nič manj pomembnih zadevah, kot je hitra nastavitev vaših poslovnih kanalov ali medsebojno povezovanje delov vašega zalednega računalniškega sistema, vam lahko ponudimo rešitve hitro in z bistveno nižjimi stroški.

Proizvodnja

Četrta industrijska revolucija je tu, kar pomeni, da je digitalizacija vašega proizvodnega procesa resnično vprašanje preživetja. Skupaj s podizvajalci imamo izkušnje in rešitve, ki vam pri tem pomagajo, od znanja na področju interneta stvari do poglobljenega poznavanja industrijskih procesov in digitalnih rešitev zanje.

Tehnologije prihodnosti pa vam lahko zagotovijo še večjo konkurenčno prednost. Imamo kompetence, ki vam bodo pomagale pri preoblikovanju v industrijo 5.0 z uvedbo najboljših uporabniških izkušenj, umetne inteligence in strojnega učenja, zmanjševanjem napak, okvar in proizvodnih napak, s čimer vam bomo pomagali znižati operativne stroške in optimizirati naložbe v osnovna sredstva.

Ob upoštevanju skladnosti in preprečevanja tveganj smo mnogim pomagali uvesti prilagojene rešitve za izboljšanje poslovne uspešnosti.

Proizvodnja je vedno pod največjim pritiskom glede dobičkov in izgub in z uporabo najsodobnejših tehnologij, ta pritisk lahko ublažite.

Energetsko upravljanje

Ne glede na to, ali ste proizvajalec, ponudnik ali uporabnik energetskih rešitev, na področju optimalnega upravljanja vaših postopkov ali projektov vedno obstajajo neodgovorjena vprašanja. Verjetno se vsakodnevno soočate z izzivi in težavami, kot so številni uvedeni računalniški sistemi, velike količine neuporabljenih podatkov s področja interneta stvari in nenehne zahteve po izboljšani obdelavi podatkov, ki bi se jih morali pametno lotiti.

Naša ponudba ne vključuje najboljših delnih rešitev IT, naše poslanstvo je ponuditi najhitrejšo in najbolj celovito, popolnoma digitalizirano in uporabniku prilagojeno rešitev, ki jo podpira umetna inteligenca (povezava na programsko opremo po naročilu). Digitalne rešitve za upravljanje z energijo vam bodo pomagale organizirati, centralizirati in nadzirati vaše energetske potrebe, dobavitelje in porabo z novimi aplikacijami ali pametno integracijo. Storitev upravljanja z energijo vam bo omogočila večjo prilagodljivost, zmanjšanje prekomerno povečane porabe, boljši nadzor in pregled ter posledično optimizacijo porabe energije in znižanje stroškov.

Telekomunikacijske storitve

Telekomunikacijske družbe so že zdaj eden najbolj digitaliziranih akterjev v panogi, vendar lahko njihov hiter ritem uvajanja novih, naprednih tehnoloških rešitev pomeni, da je njihov digitalni ekosistem zapletena škatla rešitev, ki ne sodelujejo, niso povezane ali celo motijo druga drugo. Naša ekipa specializiranih razvijalcev programske opreme vam bo pomagala organizirati vaše digitalne rešitve, jih izboljšati in integrirati in, če bo to treba, razviti nove in boljše.

Ob upoštevanju neštetih projektov na tem področju in nenehnega pritiska po ustvarjanju višjih prihodkov smo prepričani, da lahko naša platforma za optimizacijo aplikacij in nizkokodna ali brezkodna platforma spremenita vaš način delovanja v prihodnosti.

Javni sektor

Organizacije v javnem sektorju bi morale voditi proces popolne digitalne preobrazbe, ne pa zaostajati. Morale bi biti zgled industriji, ne pa zavirati njene digitalizacije. Pametni državljani, storitve na enem mestu, najboljše uporabniške izkušnje ter dostopnost do okoljskih podatkov in podatkov o javnih storitvah – očitno je, da se z najbolj kompleksnimi nalogami in potrebnimi rešitvami soočajo prav javne institucije.

Ponujamo vam rešitve, s katerimi lahko dokončamo ta zapleteni proces (ki je na tem področju običajno bolj zapleten kot v industriji). Naše znanje, izkušnje in rešitve skupaj z vrhunskimi specializiranimi podizvajalci in miselnostjo »v okviru proračuna, brez napak, pred časom« nam omogočajo, da tudi najbolj zapletene naloge postanejo izvedljive.

Naj gre za hitro digitalizacijo, avtomatizacijo postopkov za razbremenitev vaše delovne sile, izogibanje čezmernim izdatkom za nove računalniške rešitve, zagotavljanje novih digitalnih storitev ali preprosto predvidevanje vaših prihodnjih ukrepov na podlagi medsebojno povezanih preteklih in obstoječih podatkov – za nas nobena težava ni težko rešljiva.

Na nas se zanesejo in nam zaupajo vodilna tehnološka podjetja

Ponosni smo na naše partnerstvo z vodilnimi podjetji, ki s podporo našim strankam presegajo njihove osnovne potrebe. Vzpostavitev močnega in dolgotrajnega sodelovanja nam omogoča, da s tehnologijo, ki postavlja nove trende, vodimo hitro spreminjajočo se industrijo.

Agilni, a skladni s standardi

Podjetje Ineor je pridobilo standarda ISO 9001 in ISO/IEC 27001 ter je vodilno podjetje na področju informacijske varnosti in obvladovanja tveganj (na podlagi metodologij COSO, PMI in ISO 31000).

ISO 9001

COSO

ISO/IEC 27001

PMI

ISO 31000