Vaši edinstveni izzivi zahtevajo pametne in agilne rešitve.

Zagotavljamo popoln razvoj programske opreme za vaše digitalne potrebe in ne puščamo nobenega prostora za napake

Pomagamo vam razviti idejo skupaj s poslovno analizo za nadaljno podporo.

Vodimo vas skozi vse faze razvoja in uvedbe programske opreme.

Razvijamo, preizkušamo in uvajamo programsko opremo, ki jo dejansko potrebujete.

Razvijamo programske rešitve glede na vaše potrebe.

Spremembe vedno obremenijo - zlasti kadar imate opravka z manjkajočimi in nepopolnimi informacijami, neustreznimi orodji in tehnologijami, uporabo preveč virov in porabo preveč časa brez pravega uspeha. Če vam to zveni znano, potem vam lahko pomagamo. Naše poslanstvo je, da z uporabo vodilnih tehnologij izboljšamo vašo uspešnost. Z ustvarjanjem, rabo in upravljanjem vam primernih tehnoloških postopkov in virov lahko postanete vodilni na svojem področju. To vam pomagamo doseči z uporabo podatkovne znanosti in umetne inteligence, tako da bodo vaši postopki avtomatizirani, vaše poslovanje digitalizirano, tehnologija in orodja, ki jih imate, pa bodo služili vam (in ne obratno). Omogočili vam bomo, da se boste osredotočili na tisto, kar je resnično pomembno za vaš posel.

Prepustite zakulisje nam in stopite v središče pozornosti. Pametna in informirana preobrazba je stvar preživetja v prihodnosti. In lahko nam zaupate.

Naše programske rešitve so resnično prelomne, saj jih odlikujejo:

Visoka odzivnost

Odlična uporabniška izkušnja

Razširljivost

Uporabnost

Vrhunski estetski dizajn

Neodvisnost od oblakov

Prilagodljivost

Delovanje brez napak

Najkrajši čas do uvedbe izdelka na trg

Preprosto vzdrževanje

PONUJAMO VAM UPRAVLJANJE
CELOTNEGA ŽIVLJENJSKEGA CIKLA!

Osvobodite svoje poslovne zmožnosti

Z uporabo tehnologij prihodnosti pripomoremo k vaši rasti

Digitalna preobrazba je danes eden največjih izzivov za podjetja. Vsako podjetje ima svoje edinstvene sisteme in poslovne modele, pretekle naložbe, zaposlene, ki se upirajo spremembam, in seveda vsako podjetje čuti časovni pritisk.

Toda digitalna preobrazba je več kot to. Gre za preživetje v prihodnosti. Podjetja morajo biti hitra in agilna, ocenjevanje tveganj in predvidevanje trendov pa morajo izvesti pred svojo konkurenco. Generični pristop k IT vsega tega preprosto ne more zagotoviti.

Digitalizacijo dela vašega poslovanja je treba nadgraditi s poslovno umetno inteligenco, s strojnim učenjem, tako da ljudje osvobodijo svoje ustvarjalne talente, medtem ko računalnik poskrbi za podatkovni in procesni del. Verjamemo, da je to edini način, s katerim se lahko neurejeni podatki in informacije uredijo tako, da bodo uporabni za vas. S pristopom, ki je prilagojen vašim specifičnim potrebam, lahko preoblikujemo vaše podjetje ter vam priskrbimo več časa in nadzora, da boste popolnoma uresničili svoj potencial.

Ni nujno, da je sprememba strašljiva, draga ali dolgotrajna. Potrebujete samo pravega partnerja.

Ne odkrivajte na novo, preprosto povežite

Ponujamo vam najpametnejše storitve za integracijo programske opreme

Ob upoštevanju zaščite vaših obstoječih digitalnih okolij in preteklih naložb, ki so zahtevale veliko časa in truda, vedno stremimo k zagotavljanju najboljših možnih rešitev za sistemsko integracijo. Z izboljšanjem tega, kar že imate, prihranite čas in sredstva in si zagotovite konkurenčno prednost. Ponosni smo, da smo uspešno razvili in integrirali različne sisteme povezovanja programske opreme ter obstoječe rešitve preoblikovali v inovativne in prilagodljive, ki so našim naročnikom omogočile doseganje novih visokih ciljev in ambicij.

Ko iščeš svojo resnico, včasih potrebuješ iskren nasvet.

Vašo preobrazbo podpremo tam, kjer je to zares potrebno

Morda še niste pripravljeni začeti. Morda potrebujete nov načrt ali morate preprosto oceniti čas in stroške. Razumemo. Naši strokovnjaki bodo analizirali vse vaše procese ter upoštevali vaše potrebe in zmožnosti pri pripravi akcijskega načrta. Na voljo smo vam lahko na prav vsakem koraku. Od vaše ideje do razvoja, integracije, uvedbe, preizkušanja in podpore. Podpiramo vas lahko pri celotnem ciklu, ko pa bosta potrebni posodobitev in nadgradnja, bomo pripravljeni, da vam pomagamo priti na novo in višjo raven.

Večina naših strank, naših dolgoletnih partnerjev, nam na ta način zaupa uresničevanje svojih zamisli.

Predana ekipa svetovalcev za IT, inženirjev in arhitektov za integracijo aplikativne programske opreme se lahko združi s specializiranimi ponudniki za izvedbo celotnega cikla pretvorbe idej v dejanja.

Naše stranke so nam zaupale celoten proces svoje digitalne preobrazbe ali zgolj tiste korake metodologije, ki so jih resnično potrebovali.

Analiza in svetovanje

Storitve inženiringa in integracije

Specializirani ponudniki

Koordinacija, nadzor in integracija

Na nas se zanesejo in nam zaupajo vodilna tehnološka podjetja

Ponosni smo na naše partnerstvo z vodilnimi podjetji, ki s podporo našim strankam presegajo njihove osnovne potrebe. Vzpostavitev močnega in dolgotrajnega sodelovanja nam omogoča, da s tehnologijo, ki postavlja nove trende, vodimo hitro spreminjajočo se industrijo.

Agilni, a skladni s standardi

Podjetje Ineor je pridobilo standarda ISO 9001 in ISO/IEC 27001 ter je vodilno podjetje na področju informacijske varnosti in obvladovanja tveganj (na podlagi metodologij COSO, PMI in ISO 31000).

ISO 9001

COSO

ISO/IEC 27001

PMI

ISO 31000