Vpogledi

Platforma za upravljanje igralnic in trgovina z vsebinami, skladna s protokolom G2S

ponedeljek, 22 avgust 2022
Platforma za upravljanje igralnic in trgovina z vsebinami, skladna s protokolom G2S
  • Centralizirana rešitev za upravljanje elektronskih igralnih avtomatov
  • Oddaljena enotna točka upravljanja
  • Skladna s protokolom G2S

Svetovno znani upravljavec iger na srečo je potreboval centralizirano rešitev za upravljanje svojih elektronskih igralnih avtomatov na način, ki je lahko dostopen, upravljan na daljavo in, kar je najpomembnejše, skladen s protokolomz G2S. Podjetju Ineor so zaupali, da bo razvil in integriral enotno točko upravljanja, ki lahko preveri in upravlja kateri koli igralni avtomat, priključen v omrežje, skladno s protokolom G2S.

Ineor je popolnoma samostojno zasnoval idejo in arhitekturo celovite platforme, ki je omogočala centralizirano in daljinsko vodeno upravljanje fizičnih igralnih avtomatov. Naša ekipa je razvila in integrirala rešitev, ki omogoča več (poslovnim) uporabnikom, da se povežejo z eno vstopno točko za licenciranje in nalaganje določenih iger na svoje elektronske igralne avtomate kadar koli in od koder koli. Poleg tega platforma olajša upravljanje, saj lahko (poslovni) uporabniki tudi na daljavo dostopajo do funkcionalnosti aparatov, so takoj obveščeni o napakah ter tako hitreje in lažje odkrijejo tveganja in se spopadejo z okvarami, tako majhnimi, kot je zastoj papirja, kot tako ključnimi, kot je neodziven zaslon. Odprta dvosmerna komunikacija med elektronskimi igralnimi avtomati in gostiteljskimi sistemi zmanjša vpletenost več zaposlenih na kraju samem ter upravljalcu prihrani čas in sredstva.

V imenu naročnika je Ineor platformo tudi certificiral, tako da je skladna z G2S. To je stranki omogočilo, da razširi svoje igralne avtomate na nove trge, na katerih je tehnologija G2S obvezna, pridobi več igralcev po vsem svetu, ter zaradi manjšega števila napak in časa izpadov strojev omogoči, da njihovi igralci doživijo lahkotno in zabavno izkušnjo brez prekinitev.

Naši vpogledi