Vpogledi

Posodobitev znamke in oblikovanja s tehnološko nadgradnjo/področje: igre na srečo

sreda, 24 avgust 2022
Posodobitev znamke in oblikovanja s tehnološko nadgradnjo/področje: igre na srečo
  • Posodobitev znamke spletne igralnice
  • Izboljšanje izkušnje uporabnikov
  • Hitro izboljšanje in boljši poslovni rezultati


Vsako podjetje, ki se poveže s svojimi strankami prek spletne strani in utemelji svoj sistem za upravljanje vsebin in kampanje za spodbujanje prodaje na spletni strani in zaledni rešitvi, se zaveda, da lahko samo najboljša in privlačna uporabniška izkušnja zagotovi potrebne rezultate. Spletne igralnice so eden najbolj izpostavljenih in ranljivih akterjev s tem poslovnim modelom.

Stranka je od podjetja Ineor zahtevala, da popolnoma spremeni blagovno znamko in preoblikuje njihove različne izdelke, da spodbudi rast in poveča ključne kazalnike uspešnosti.

Ineor je uporabil drugačna ogrodja in nove tehnologije za popolno optimizacijo prve izbrane znamke. S posodobitvijo grafičnih vmesnikov, izboljšano uporabniško izkušnjo in ponovno vzpostavitvijo manjkajočih funkcionalnosti po meri, kot so upravljanje kampanj, programi zvestobe in druge potrebne storitve, je naša stranka takoj opazila poslovne izboljšave pri vseh ključnih kazalnikih uspešnosti. Z našo majhno in zelo učinkovito prizadevno ekipo je Ineor v kratkem času postavil tehnično, trženjsko in platformno osnovo za prihodnje nujne spremembe. Vsako nadaljnje preoblikovanje drugih izdelkov je trajalo vedno manj časa.

Prenova blagovne znamke je našim kupcem zagotovila priljubljenost vseh izdelkov in jim zagotovila prihodnjo rast.

Po tej uspešni izvedbi in zadovoljni stranki je Ineor izvedel več kot ducat primerov (vključno z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami) preoblikovanja blagovne znamke in zasnove spletnih igralnic.

Naši vpogledi