Vpogledi

Kako delujemo?

petek, 26 avgust 2022
Kako delujemo? Pri podjetju Ineor lahko delate v udobju svojega doma ali v prenovljenih, dobro opremljenih pisarnah na dveh lokacijah (Ljubljana in Maribor) s prilagodljivim delovnim časom. Obvezna prisotnost je na dnevnih sestankih ekip in naših izjemnih teambuildingih. Ker smo prijazni do hišnih ljubljenčkov, lahko v pisarno pripeljete tudi svojega pasjega sodelavca!

Delamo v skupinah glede na stranko ali interni projekt, običajno v ekipi 3–5 ljudi in enega naših neverjetnih projektnih vodij. Izbrali boste lahko projekt, pri katerem bi radi delali, ter nato s pridobivanjem novih veščin in znanj prevzeli naslednji projekt. Pri nas ni mogoče, da bi vaše znanje, sposobnosti ali kariera obstala na mrtvi točki. In pri nas ni programerjev, ki bi se ukvarjali zgolj s kodo!

Glede na vaš tehnološki paket boste skupaj z vašim tehničnim vodjo tudi del skupine BE, FE, QA, DevOps, Unity itn. Ta podpora vam s tedenskimi sestanki in dnevnimi klepeti omogoča, da ostanete na vrhu svojih veščin, delite in pridobivate novo znanje in trike ter dobite pomoč ko odpravljate nadležne napake v kodi.

Naši vpogledi