Naša obljuba:
projekte zaključimo pravočasno, v okviru proračuna in brez napak.

Trudimo se biti najbolj agilno, inovativno in zaupanja vredno podjetje za programske rešitve, brez kompromisov glede kakovosti in dizajna. S prizadevanjem, da smo vedno dva koraka pred drugimi, presegamo in ustvarjamo najvišje industrijske standarde, razumemo potrebe in izzive naših strank ter razvijamo rešitve po meri.

Več o nas

Osredotočeni na stranke

Agilni, a skladni s standardi

Vodilni na področju tehnologije

Na nas se zanesejo in nam zaupajo vodilna tehnološka podjetja

Inoviramo za boljšo prihodnost za vse

Vaši edinstveni izzivi zahtevajo pametne in agilne rešitve! Pomembne rešitve se ne bi smele zgoditi v osami. Naj vam pomagamo, da se pripravite nanje.

Več o rešitvah
CAN YOU SOLVE IT – NAJNAPREDNEJŠA PRVA POMOČ ZA NAJZAHTEVNEJŠE TEŽAVE NA PODROČJU IT. Najhitrejši in najpreprostejši način za izdelavo, integracijo in razširitev aplikacij

Z nizkokodnimi rešitvami na platformi Siemens Mendix lahko začnete graditi mrežo majhnih, hitrih rešitev, ki so organizirane in integrirane v vaš digitalni ekosistem ter so na voljo vsem, ne samo nekaterim, brez potrebe, da bi se vedno znova lotevali velikih in dragih razvojnih procesov.

Več
V POSLU BODITE VEDNO KORAK PRED DRUGIMI – Ko se konkurenca še ne zaveda tveganj, jih vi lahko samodejno spreminjate v priložnosti.

UseRisk menedžerjem omogoča , da z visoko učinkovitostjo zaznavajo in ves čas vedo, kje so vsakršna tveganja, s tem pa se nanje odzovejo v realnem času in sprejmejo dodatne ukrepe za njihovo zmanjšanje, ter s tem povečajo odpornost vaše organizacije ter ohranijo njeno delovanje tudi v najslabših možnih scenarijih.

Več
Vaša prihodnost za nas ni igra na srečo. Iz nje naredimo zabavno igro.

Uspešno smo razvili, uvedli in podprli različne igralniške rešitve, od posameznih storitev do celovitih rešitev, ki delujejo po načelu programske opreme kot storitve. So vodilne na trgu in delujejo na različnih platformah, ki smo jih razvili v podjetju Ineor, ter na več kanalih (splet, tablični računalnik, mobilni telefon), izvajajo pa se na napravi ali/in v oblakih, ki smo jih vzpostavili v podjetju Ineor.

Več
Tehnologije prihodnosti. Danes. V obljubljenem roku. V okviru proračuna. Brez napak.

Uvedba najsodobnejših tehnologij poslovne umetne inteligence je vznemirljiva naloga z neverjetnimi priložnostmi za širitev, inovacije in vpliv na vaše podjetje. Z dostopom do ogromnih količin podatkov skupaj z omogočanjem napredka algoritmov in strojne opreme prenašamo uporabno umetno inteligenco z raziskovalnega in akademskega področja v podjetja.

Več
VSE REŠITVE ZA PRODUKTIVNOST V ENI SAMI PRILAGODLJIVI PLATFORMI

Kako delujemo? Smo točni? Smo v okviru proračuna? Smo usklajeni z našo strategijo? Prihranite čas in sestanke ter dopustite, da tehnologija v prihodnosti dela za vas.

Ineor SN&P je izjemno prilagodljiva, revolucionarna, a za uporabo preprosta platforma, ki uporabniku omogoča učinkovito načrtovanje, upravljanje in spremljanje vseh poslovnih operacij. Podpirata jo funkciji strojnega učenja in umetne inteligence (izbirno), s čimer lahko celotnemu ekosistemu omogočite, da deluje čim bolj pametno in učinkovito.

Več
NAJNAPREDNEJŠA PAMETNA REŠITEV ZA HITRO PREMIKANJE Z NIŽJIMI EMISIJAMI CO2

Ljudje se ne spreminjajo. Težave se ne spremenijo. Rešuje jih tehnologija.

Transporter je rešitev za digitalizacijo mobilnosti, ki javnim in drugim prevoznim podjetjem omogoča dosegljivost na klic ali naročnino na storitve prevoza.

Več

Vodilno mednarodno podjetje za razvoj programske opreme, ki zagotavlja globalne, celovite in napredne izdelke in storitve, kot so:

Več o področjih

E-uprava

Energetsko upravljanje

Nova mobilnost

Telekomunikacijske storitve

Spletne in klasične rešitve

Poslovna umetna inteligenca v pomoč odločanju

Igralniške platforme

Zdravstvo

Finančni programi (vključno z obvladovanjem tveganja)

Programska oprema za industrijo itn.

Delajte z najboljšimi za najboljše.

Vplivajte na prihodnost podjetja Ineor, njegovih strank in tehnoloških trendov po vsem svetu.

Ne zgolj leta izkušenj in zaključeni projekti, ključne lastnosti, ki jih iščemo, so strast do zagotavljanja visokokakovostnega rezultatov, prizadevanje za nenehne izboljšave in navdušenje nad vsem, kar je povezano s tehnologijo. Iščemo vrhunske, zagnane posameznike z vseh ravni poklicnih izkušenj, ki bodo okrepili naše digitalne ekipe.

Najboljše delovno okolje

Karierni razvoj

Vrhunska znanja

Nagrade za dosežke ekipe in podjetja

Celovita skrb za zaposlene

Izjemna tehnologija, inovativnost in strast

Pomagajte nam postati še boljši!
Delovna mesta in kariera

Naši vpogledi