UI v pomoč poslovnemu odločanju

Bodite AI pametni z Ineorjem

Uvedba najsodobnejših tehnologij umetne inteligence je vznemirljiva naloga z neverjetnimi priložnostmi za širitev, inovacije in vpliv na vaše podjetje. Z dostopom do ogromnih količin podatkov skupaj z omogočanjem napredka algoritmov in strojne opreme prenašamo umetno inteligenco z raziskovalnega in akademskega področja v podjetja.

Če si prizadevate izboljšati svoje obstoječe postopke, povečati dodano vrednost, izboljšati poslovni izid in ustvariti več dobička, bodo edinstvene in prilagojene najsodobnejše rešitve služile vašim prizadevanjem, da postanete najhitrejši v prihodnosti.

Ineor ima obsežne izkušnje in spremlja uvajanje prelomnih tehnologij prihodnosti. Toda tako kot je vsak posel edinstven, so edinstveni tudi izzivi in rešitve. Kar najbolje se trudimo, da smo zanesljivi svetovalec, pravočasni ponudnik programske opreme in dolgoročni partner.

TEHNOLOGIJE PRIHODNOSTI.
DANES. OB PRAVEM ČASU.
V OKVIRU PRORAČUNA. BREZ NAPAK.

“Posodobite, nadgradite in digitalizirajte v trenutku. Z nizkokodnimi rešitvami na platformi Siemens Mendix lahko začnete graditi mrežo majhnih, hitrih rešitev, ki so organizirane in integrirane v vaš digitalni ekosistem ter so na voljo vsem, ne samo nekaterim, brez potrebe, da bi se vedno znova lotevali velikih in dragih razvojnih postopkov. Kdor ima jasno zastavljen cilj glede rešitev prihodnosti in razume poslovni proces, ki ga je treba spremeniti, postane arhitekt nove rešitve. Je preprosto sodelovalen, preprost za uporabo, pameten in medsebojno povezan s katerim koli sistemom IT in aplikacijo ter na koncu razširi vaše zmogljivosti za izvajanje novih digitaliziranih postopkov ali novih poslovnih kanalov.”


Kaj ponujamo?

Svetovanje in analizo vaših podatkov, postopkov, izdelkov in potreb za iskanje najboljših rešitev na področju umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju.

Arhitekturo povezave med sistemi, IOT, podatkovnimi tokovi in zunanjimi podatki za podporo vašim postopkom umetne inteligence v podporo poslovnemu odločanju ter izboljšanje vaših zmogljivosti napovedovanja z umetno inteligenco.

Izdelavo in uvedbo rešitev umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju.

Vzpostavitev celotnega ekosistema umetne inteligence v pomoč poslovnemu odločanju za podjetja.

Prenos znanja v vašo ekipo.

Vzpostavitev lastnega centra za umetno inteligenco.

Nadgradnjo obstoječih tehnologij/rešitev za umetno inteligenco v podporo poslovnemu odločanju.

Kaj lahko naša ekipa naredi za vas?

Naučimo vas delati s podatki in prepoznati njihovo uhajanje.

Opazujemo vaše celotno upravljanje s podatki ter zagotovimo rešitve za vaše specifične potrebe in izzive.

Podpremo vse vaše izdelke in področja.

Prenesemo znanje na vašo ekipo.

Vzpostavimo vaše lastne neodvisne ekipe za umetno inteligenco ali vas dolgoročno podpremo.

Da boste dosegli cilj in postali neodvisni na področju umetne inteligence, vam bomo pomagali vzpostaviti lastni center za inovacije na področju umetne inteligence.

Vpliv

Naš cilj ni samo, da vam zagotovimo rešitev s področja umetne inteligence in nato odidemo. Uspeh za nas je, da najprej analiziramo vaše težave na področju umetne inteligence (ali poiščemo poslovna področja, na katerih bi jo lahko prvič uporabili), da boste videli, kaj je mogoče narediti, nato pa bomo skupaj z vami:

vzpostavili vaše lastne neodvisne ekipe za umetno inteligenco in skupaj z vami razvili rešitve ali

za vas razvili in uvedli rešitve s področja umetne inteligence v podporo poslovnemu odločanju ter izobrazili vašo ekipo ne samo o njihovem notranjem delovanju, ampak tudi o tem, kako te rešitve vzdrževati in izboljševati (z našo pomočjo, če bo to potrebno).